Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı sinein 500 metre sırtında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Gürbüz Bey ve ekibine teşekkürler.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi durum anında bapnın mümkün olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik veya dairesel bir saklama süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyu düşünceların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page